Егер пайдаланушы өнімді бір беттегі таңдаулыларына қосып, содан кейін басқа бетке ауысса немесе тіпті сайттан шықса, өнім 30 күн бойы олардың таңдаулыларында қалады.
Бұл уақытты Блок параметрлері → Қосымша параметрлер → Элементті Таңдаулылар тізіміне сақтау күндерінің саны тармағында өзгертуге болады.